Kategóriák
 
 
 
Baby Shower vagy Gender Reveal: Ünnepségek a baba születése előtt - slide 1
 
 
 
 
Baby Shower vagy Gender Reveal: Ünnepségek a baba születése előtt

Nem hiába mondják, hogy a várakozás a baba megszületésére az élet egyik legszebb időszaka. Felkészülés a szülő szerepére és az új családtag közelgő érkezésének kellemes izgalma már önmagában nagyszerű ok az ünneplésre. És ennek is köszönhetően a szülés előtti partik, mint a baby shower és gender reveal, külföldön nagy népszerűségnek örvendenek és nálunk is kezdenek közkedvelté válni. De tudod, mi a különbség közöttük?


Babaváró buli Baby Shower

Ha úgy vesszük, a baby shower hagyományosabb buli. Többnyire ezt nem a leendő anyuka szervezi, hanem az egyik barátnője vagy közeli rokona. A meghívott vendégek valamivel többen vannak, mint a gender reveal partin és az ünnepség résztvevői leggyakrabban csak nők.

Úgy a harmadik trimeszter eleje körül szokásos szervezni és lényege a hamarosan születendő baba megünneplése és elárasztása ajándékokkal. Ebben az időben már a baba neme többnyire jól ismert (természetesen, ha a szülők nem döntöttek úgy, hogy várnak a szülésig). Így a díszítést az eseményszervező olyan színekbe hangolja, melyek jelzik, hogy kislány vagy kisfiú érkezik-e a családba.

 
Forrás: PartyDeco
 

A baba nemének felfedése Gender Reveal

Éppen ellenkezőleg, a genger reveal party csak az utóbbi években trendi. Sokak számára ez egy alkalom arra, hogy megmutassák kreativitásukat és a várakozás idejét kis szórakozással tegyék kellemesebbé. Ezt a leendő szülők szervezik azzal a céllal, hogy a baba nemét felfedjék. Néha maguknak a szülőknek is meglepetés és csak a többiekkel együtt a partin tudják meg a nagy újságot.

Ehhez a bulihoz is bőséges dekoráció tartozik rózsaszín és kék kombinációba hangolva, ami szintén kiemeli az ünnepség jelentőségét, melynek tetőpontját az új családtag nemének felfedése jelenti.

A fantázia ebben az esetben nem ismer határokat és a kék vagy rózsaszín hagyományos tortán kívül a leendő szülők szívesen választanak ötletes dolgokat a felfedéshez, mint a színes konfetti nagy fekete léggömbben vagy konfetti kilövőben, amikor is a jelenlevők egészen a kilövésig nem sejtenek semmit.

A baba nemének felfedéséhez további sok ötletet találhatsz következő cikkünkben.
 

 
Forrás: PartyDeco