Kategóriák
 
 
 
Gender Reveal: Rejtélyes parti - slide 1
 
 
 
 
Gender Reveal: Rejtélyes parti

A babavárás ideje alatt több meglepetésben is részesülünk; kezdődik a terhesség megerősítésével, majd a baba nemének felfedése és maga a gyermek világra érkezése. Ezek közül mindegyik pillanat egyedi érzésekkel telített és ünneplést érdemel. Mi annál a pillanatnál állunk meg egy kis időre, amikor felvetődik a kérdés, hogy a pocakban vajon kislány vagy kisfiú van-e.


Külföldön ez már mindennapi dolog, hogy a leendő szülők ezt a hírt eredetibb módon tudják meg, mint az orvosuk szájából. Vagy csak úgy döntenek, hogy ezt az újdonságot érdekesebb formában hozzák családjuk és barátaik tudomására. Nálunk a gender reveal népszerűsége nagyon lassan terjed, ami bizony kár, mivel egy spontán örömmel és nevetéssel teli csodálatos pillanatról van szó.
 

A „Gender Reveal“ kifejezésnek nálunk nincs ekvivalense, de úgy fordítható, mint a baba nemének ünnepélyes felfedése. Ez az elnevezés jövendőbeli kislányod vagy kisfiad baba partijának is megfelel. Ha most éppen arra gondolsz, hogy ez valójában baby shower, akkor nem is vagy messze az igazságtól. A gender parti lényege azonban megosztani szeretteiddel a meglepetés pillanatát.
 

Összeírtunk 12 különböző módot hogyan lehet gender reveal partit szervezni:
 

1. Vágd fel a tortát

Egy tapasztalt cukrásznak nem jelent problémát a rózsaszín vagy kék szín bekomponálása a torta töltelékébe vagy tésztájába. És már az első szelet árulkodik.
 


Forrás:  bettycrocker.com
 

2. Használj konfetti kilövőt

A konfetti ágyú nagyszerű erre az alkalomra és a többi résztvevő is bekapcsolódhat.
 


Forrás: kaboomconfetti.com

 

3. Pukkants szét egy konfettis lufit

Egyik legaktuálisabb trend a baba nemének felfedésében éppen egy nagy fekete léggömb, amely színes konfettit rejt. Nagyon javasoljuk tökéletesen lenyűgöző hatása miatt.

 


Forrás:  samdobsonwrites.com
 

4. Törj szét pinatát

A felfedésben pinata is jó szolgálatot tesz, amelyet akár saját kezűleg is elkészíthetsz, vagy válassz kínálatunkból és töltsd meg konfettivel, lufikkal vagy szalagokkal.
 

     
Forrás:  funnybeautiful.com  / Pinterest
 

5. Ha rajongó vagy

Használd ki, hogy mindent tudsz kedvenc filmjeidről. Készíts például gender revealt Star Wars stílusban fénykardokkal, vagy hívd segítségül Harry Potter világából a Teszlek Süveget.


Forrás:  superiorcelebrations.com
 

6. Gyújts meg füstbombát

Csodálod a színházi vagy filmes füsthatásokat? Készíts egy saját fellépést és élvezd az örömteli pillanatot a színes füst közepette.
 


Forrás:  xoxokat.com
 

7. Öltözz színekbe

Komponáld a színeket fényképbe, vagy legyen a szín parti játékok része. Ennek a lényege szétpukkantani a rózsaszín vagy kék színnel töltött lufikat és még a családtagok is szórakoznak.
 


Forrás:  upliftingmayhem.com
 

 
Forrás:  smudgeblog.com
 

8. Meglepetés a dobozból

Megteszi egy nagyméretű doboz és pár darab héliummal töltött léggömb. És most már csak mindenki kíváncsian vár a meglepetésre.
 


Forrás:  projectnursery.com
 

9. Játssz a fénnyel

Tervezzetek gender reveal partit vagy fotózást sötétedés után és a kis titkot repülő szerencselampionok vagy glow sticks világító botok is elárulhatják.
 


Forrás: Pinterest
 

10. Hagyd a testvérre

A testvérek fontos részei ennek az időszaknak és bizonyára örülni fognak, ha kivehetik a részüket, mondjuk ilyen módon.
A számalakú lufikat megtalálod kínálatunkban.
 


Forrás: Pinterest
 

11. A kis kedvencek is segíthetnek

A négylábú testvér is hozzájárulhat mancsaival. Így ha az első baba érkezik és van otthon egy kis kedvenced, akkor had mondja el helyetted a nagy újságot. El leszel ragadtatva mennyire bűbájos lesz ez a jelenet.


Forrás: Pinterest
 

12. Gondolj ki valami eredetit

Felhasználhatsz bármilyen közönséges dolgot, elég csak jól körbenézni és a felfedésben segíthet egy színes rágó, fagyi vagy más eredeti dolog saját elképzelésed szerint. Hasonlóan, mint Kate Fierce blogger az Instagram-on:
 

 

És hogy is nézhet ki egy ilyen gender reveal parti? Nézd meg ennek a párnak a videóját, akik ma már örülnek kis..., meglátod a videó végén :)




Nyertél ihletet? Ha szívesen különbözöl a többiektől és próbálsz ki új dolgokat, vagy szeretsz meglepetést készíteni mások számára, akkor vágj bele. Ne feledd ezt a megismételhetetlen pillanatot megörökíteni, hogy megmaradjon emléknek. És természetesen a szociális hálón megosztani ezt a csodás élményt a többiekkel.
Lufikkal, konfettivel és dekorációkkal mi segítünk.