Rólunk

 
 
 

Rólunk

A Partyspirit.hu egy webáruház, amely parti díszekre, ünnepségekre, szülinapokra specializálódik. Megalakulása, ahogy ez szokott lenni, reakció volt üzleteink nagyon gyenge kínálatára parti termékekből, amikor is gyermekeink ünnepségére parti dekorációkat Ausztriából kellett beszerezni. Úgy hisszük a mi gyermekeink is megérdemelnek gyönyörű ünnepségeket, amelyek boldoggá teszik őket. Ezért úgy döntöttünk, hogy parti termékeket fogunk kínálni az összes gyermeknek, hogy a mi gyermekeinknek is mesebeli szülinapokat és ünnepségeket élhessenek át.

 

Az általunk kínált parti termékek megfelelnek gyermekeink ízlésének és az aktuális trendeknek. Minden parti dekorációt és parti kelléket igyekszünk frissíteni az aktuális divat szerint úgy, hogy a szülők a legkedvesebb témákat választhassák, mint például Disney, vagy Kalózok, Dinoszauruszok. Specialitásunk elsősorban a gyermek parti és szülinap, de pár event szervezését is magunk mögött tudhatjuk, valamint eseményszervező agentúráknak és cégeknek is szállítottunk. Üzletünk 9 éve működik a piacon, és ez idő alatt sikerült jó hírnevet kialakítanunk több száz ügyfél körében, akik szívesen térnek vissza hozzánk, amiért is szeretnénk köszönetet mondani. Örülünk minden levélnek, vagy fényképnek boldogan bulizó gyerekekről, ahol a mi parti dekorációink is segítik a jó hangulatot.


Minden parti kiegészítő és parti dekoráció, amely eshopunkban megtalálható azonnal rendelkezésre áll. Az általad megrendelt parti termékeket max. 24 órán belül elküldjük, természetesen expressz kézbesítés is lehetséges, tudjuk küldeni a parti termékeket mindjárt a megrendelés napján is. Tisztában vagyunk vele, hogy a parti termékek vásárlása sok esetben az utolsó pillanatra marad, ha az üzletekben találsz is valamit, gyakran hiányzik vagy tányér, szalvéta esetleg asztalterítő. Ezért parti készleteket is kínálunk minden tartozékkal úgy, hogy ne kelljen kombinálni.


Elsőként készítettünk számodra parti szervezéshez inspiráló és tanácsadó fejezetett, hogy ihletet és érdekes ötleteket nyerhess, vagy mások ajánlásait megtaláld. Örömünkre szolgál, hogy cikkeinket olvassátok, ami azt bizonyítja, hogy munkáknak értelme van.

 

Köszönjük, hogy hozzánk fordultál és kívánunk sok-sok kellemes pillanatot szeretteid körében ünneplés vagy parti alkalmával.