A partnerség előnyei

 
 
 

7 ok, hogy minket válasszon

1. A parti termékek folyamatosan rendelkezésre állnak
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az összes áru folyamatosan rendelkezésre álljon a raktáron. Amit Ön az interneten lát az a raktáron megtalálható és így azonnal megrendelhető az áru.

2. Széleskörű árukínálat
Szakterületünk a parti. Tudjuk mennyire fontos az áruválaszték teljes körű kínálata. Ezért egész árukészleteket rendelünk, és folyamatosan utántöltünk, hogy egy témához többféle termék álljon az Ön rendelkezésére.

3. Vonzó árak
Együttműködünk az összes kulcsfontosságú parti termék gyártóval a világon, akiknél kiváló feltételekben részesülünk a velük lebonyolított forgalomnak köszönhetően. Ezeket az előnyöket tovább tudjuk adni Önnek.

4. Vevőszolgálat
Azonnali válasz kérdésére, áruszállítás a megrendelés beérkezésétől számított 24 órán belül. A megsérült áru visszaszolgáltatásának lehetősége a hiba megjelölésével. Ez csak néhány az általunk nyújtott szolgáltatások közül. Az Ön javaslatai alapján állandóan jobbak és jobbak leszünk.

5. Hűségprogram
Üzleti partnereinket különböző juttatásokban részesítjük, legyen szó akár kedvezményről vagy meghosszabbított lejárattal való vásárlásról. Értékelési rendszerünk úgy van beállítva, hogy a kiértékelés az év végeztével történik.

6. Partnerség
Mi nem árulunk bármilyen árut csak azért, hogy eladjunk – kapcsolatot szeretnénk kiépíteni. Tudjuk, hogy melyik terméket érdemes és melyiket nem érdemes tartani egy adott boltban, sokéves tapasztalattal rendelkezünk eladás terén különböző típusú üzletekben és szívesen megosztjuk ezeket a tapasztalatokat Önnel.

7. Referenciák
Kérésre küldünk Önnek egy ügyféllistát, ahol is ellenőrizheti ügyfeleink elégedettségét szolgáltatásainkkal. Szállítunk papírkereskedések hálózatába, szupermarketekbe, de önálló vagy internetes boltokba is. Eddig még nem ment el tőlünk egyetlen üzleti partnerünk sem. :-)

Csatlakozzon Ön is az elégedett ügyfelek családjához.