Kategóriák
 
 
 
Mini fólia lufik - slide 1
 
 
 
 
Mini fólia lufik

Önnek is tetszenek a fólia léggömbök, de nagyon drágának tűnnek? A gyártók egy új megoldással jöttek - kicsi fólia lufik, melyeket nem szükséges héliummal tölteni. Hogy kell őket helyesen használni? 

Mondjuk meg őszintén. A fólia lufik szépek, de nem mindig futja a pénzünkből, hogy a helységet vagy a külteret díszíteni tudjuk velük. Az ilyen díszítőelem legdrágább tétele a hélium, melynek az ára az utóbbi években folyamatosan növekszik (írunk róla máshol), így a gyártók más megoldásokat keresnek az ügyfelek számára, akik szép dekorációt szeretnének, de hajlandók némi kompromisszumra. 

Az első az, hogy megelégszenek kisebb méretekkel, amely  a mini lufiknál, a szokványos és leggyakrabban használt 45 cm átmérőjű léggömbökkel szemben a felét, vagyis 23 cm átmérőt jelent. Sőt még ennél kisebb méretű, 11 cm-es lufik is vannak, melyek különösen jól használhatók, mint dekoratív kiegészítők csokrokhoz, ajándékokhoz, stb. 

A második kompromisszum, hogy a léggömbök nem fognak repülni. Hiába, a levegő a lufiban nem könnyebb, mint a kinti levegő. A megoldás tehát az, hogy a lufik egy pálcán levő tartóba vannak helyezve, mint bármilyen más lufik. 

Ha Ön azt tervezi, vásárol tőlünk mini fólia léggömböt, segítünk néhány tanáccsal a felfújásnál:

Felfújás

A léggömb feltöltésének legjobb módja a közönséges lufi pumpa alkalmazása. Így biztosítani tudja a megfelelő nyomást a léggömbben és a kellő szilárdságot. Ha lufipumpa nincs kéznél, a megfelelő alakra felfújható a lufipálca nyílásán keresztül is. De így sosem lesz olyan szilárd, mint amikor pumpát használ. 

Önzárószelep 

Ezekben a lufikban nincs, ezért ha nem tömíti el a nyílást azonnal a felfújás után, a lufi leereszt. Fontos tehát a felfújás után a nyílást úgy lezárni, hogy a levegő ne szökjön el és előkészíteni a lufit hegesztéshez. 

A lufik hegesztése 

A szakemberek számára speciális hegesztő áll rendelkezésre, mely nálunk megrendelhető (szállítás kb. 2-3 hét), ellátva doziméterrel a varrat erősségének beállításához, kiegészítő tartozékokkal.   

                                                       

Azon fogyasztók számára, akik csak néhány lufit szeretnének behegeszteni, van egy egyszerűbb megoldásunk, és ez a hajvasaló, amellyel ma már a nők többsége rendelkezik. Ne próbálja a maximális hőmérsékleten, mert átégeti a fóliát, válassza inkább az arany középutat.