Kategóriák
 
 
 
Az 1. Születésnap csodálatos - slide 1
 
 
 
 
Az 1. Születésnap csodálatos

Az elsö születésnap egy csodálatos ünnep, amit soha nem szabad elfelejteni. Íme néhány tipp, és betekintés, hogy készüljünk fel erre az eseményre. 

Bevezetésként meg kell mondani nyíltan, hogy az első születésnap többnyire a családnak és a barátoknak fontos. A nagyszülőket valószínűleg nem kell emlékeztetni az első születésnapra, de hasznos, ha küld egy meghívót azoknak akiket ismer az iskolából vagy a munkából. Helyénvaló meghívókat küldeni legalább egy héttel azelött, hogy a vendégek érkezzenek programot változtatni vagy egy kis apróságot venni.

 

Az ünnepség idöpontja

Születésnapi partit  nem szükséges megszervezni  a születésnapon. A hétvége gyakran a megoldás a szülöknek és a meghívott vendégeknek. Olyan idopontot valasszanak, hogy a gyermek ne legyen fáradt.

A tényleges ünneplés nem több, mint 1 óra.

 

Mennyi vendéget hívni?

Az első születésnapi ünnepség fontos ünnep, amelyre meghívja a legközelebbieket - család vagy közeli barátok és barátnők. Annyi vendéget hivjon amennyivel tudni fog foglalkozni. Ne feledje, hogy amellett még a babával is kell foglalkoznia. Ha tervezi, hogy meghív fiatal anyákat kisgyermekekkel, akkor a számuk ne legyen több, mint 3.

 

Frissítők

Bár ilyen rendezvényeken nem szoktak felszolgálni ételt vagy több fogásos vacsorát, de egy kis harapni való jó ötlet - a vendégek értékelni fogják. 

 

Fénykép

Fényképek a születésnapi ünnepségekröl lenyűgözőek, különösen, ha az elsők. Ha van lehetösége és ideje, akkor szerezzen egy profi fotóst, aki rögzíti a gyermeket a legszebb fényében. Ha nem, akkor fogadja meg tanácsát a tapasztalt fotósoknak:

...győződjön meg arról, hogy a gyermek érzezze magát  természetesen, ne erőltessen semmilyen tevékenységet

...Ügyeljen a dekorációra, mert nagyban meghatározza a hangulatot. Sok szülő fényképezi a gyereket tortával, gonodolja át, hogy jól látható helyen legyen az 1 szám.

....ne felejtkezzen el az öltözékröl sem. Ma már sok póló létezik, amin megjelenik az 1-es szám,. Ha nem talál ilyen ruhát, akkor diszitsék ki az asztalt vagy a székeket.

... használják ki a lehetőségeket, amely biztosít az időjárás,  tavasszal, nyáron vagy télen. "Én 1 vagyok" hóba irva vizfestékkel, vagy a homokba, nagyon egyedi az első születésnapi ünnepségen. Továbbá, a virágok virágzó virágágyások nagyon jó hátteret biztositanak portrék készitésére.

 

Dekoráció

Természetesen gyermeke még nem fogja észlelni a dekorációt, de a megfelelően megválasztott díszítés nagyon jól mutat majd a fényképeken. Választáskor ügyeljen arra, hogy az első szülinapos ünnepség ízléses és vidám legyen, mert ilyen kell hogy legyen az egész nap egy 1. születésnap alkalmával. Nem kell túlzásba vinni a dekorációt, legyen inkább színben és témában összehangolt.
Kínálatunkat az Első szülinap kategóriában találja, ahol is sok témával várjuk első születésnap alkalmából.