Kategóriák
 
 
 
40. születésnap - slide 1
 
 
 
 
40. születésnap

A 40. születésnap ünneplése egy jelentős mérföldkő minden ember életében. A 40-es ünnepségre jól fel kell készülni. Mi a teendő, hogy a lehető legjobban végbemenjen?

 Az élet 40 éves korban kezdődik, legalábbis ezt állítják néhányan. Még akkor is, ha néhányan nosztalgiával gondolnak vissza a fiatalságra, amely már elmúlt, az élet még mindig előttünk van. A 40. születésnapi ünnepség egyáltalán nem kell, hogy nosztalgikus legyen.


1. Tervezés és meghívók
Legalább 3 héttel az ünnepség előtt készítse el a meghívókat. Attól függően, hogy családi körben tervezi-e az ünnepséget, vagy az ismerősökkel, barátokkal, barátnőkkel együtt – válassza ki a legmegfelelőbb megoldást – készíthet eltérő meghívókat a család számára és külön a barátok, barátnők részére. Mivel ebben a korban már többnyire mindenkinek van családja, el kell dönteni, hogy az ünnepség a gyerekekkel együtt, vagy nélkülük lesz. Ezt azért, hogy a szülők tudjanak biztosítani babysitter-t a gyerekekhez, ne felejtse hát el a meghívó végén feltüntetni az RSVP rövidítést. Ha ennek ellenére valaki egy héten belül nem jelentkezik, lépjen vele újra kapcsolatba kb. egy héttel az ünnepség előtt. A parti meghívókat akár elektronikus úton is küldheti – megtalálja őket az interneten, vagy ha úgy gondolja, hogy a kézzel aláírt meghívó egy személyre szabott szöveggel még mindig többet jelent, akkor küldjön meghívókat papíron és borítékba kedves rokonainak. Ha már választott témát, tudassa előre a vendégekkel. Az évszaktól és a résztvevők összetételétől függően, van itt egy témakör lista, amelyek esetleg szóba jöhetnek és alkalmasak a 40-es partira: Hawaii parti, 80-as évek parti, esetleg garden party, ha nyáron van az ünnepség. Ne feledkezzen meg azonban a vizes változatról sem, abban az esetben, ha az időjárás közbeszól.

2. Parti dekoráció 
Léggömbök és díszek 40-es számmal ma már magától értetődőek. Nem jelent problémát választani a parti díszek széles skálájából és a kiegészítők közül melyeken szám van, csak arra kell vigyázni, hogy a díszek színben egymáshoz hangolódjanak. A rózsaszín a hölgyek számára még mindig közkedvelt, a férfiak pedig különböző színeket cserélgetnek.  A parti dekorációkat rendelje meg legalább 1 héttel az ünnepség előtt, abban az esetben ha héliummal töltött léggömböket is szeretne, rendeljen egyszer használatos hélium palackot is – a felfújásukat hagyja az utolsó napra.

3. Ajándékok 
A már lassan kötelező üveg bor vagy kiváló minőségű whisky mellé jó, ha egy nagyobb csoport megegyezés után egy értékesebb ajándékkal lepi meg az ünnepeltet. Tapasztaltból tudjuk, hogy ha valaki előre közli a kívánságát, az sokszor valóra is válik. Szokatlan ajándékot beszerezhetünk különböző ügynökségeken keresztül, ahol egész csomó izgalmas tevékenységet kínálnak a tandem ugrástól a Hummer ill. Ferrari-n való kocsikázásig, aki pedig még több adrenalint szeretne, annak repülés légballonnal vagy esetleg masszázsok számos fajtája áll a rendelkezésére. Az ilyen élmények ezen ügynökségek kötelező kínálatai közé tartoznak.

4. Műsor
Viszonylag egyszerű tevékenység, amely ma a digitális fényképek korában nem vesz sok időt igénybe az ünnepelt fényképeiből készíteni egy slideshow-t, vagyis bemutatni, hogy telt el az idő. Őrült frizurák és öltözékek, váratlan és szokatlan helyzetek a fényképeken – mindez kiváló feltételeket teremt ahhoz, hogy ez a vetítés legyen az est fénypontja. Erősen ajánljuk.

Megnézni a 40. születésnapi kínálatot.