Trend: Léggömbök konfettivel

 
 
 
Trend: Léggömbök konfettivel - slide 1
 
 
 
 

Trend: Léggömbök konfettivel

Léggömb és konfetti együtt? Be kell ismerned ez egy zseniális ötlet. Ha ezek a trendi léggömbök még nem csábítottak el úgy, mint bennünket, akkor olvasd tovább. Beléjük szeretsz. 


A konfettis léggömbök néhány éve vannak piacon, de manapság nagy népszerűségnek örvendenek. Ami nagyszerű, ugyanis ennek köszönhetően már mi is kínálhatunk néhányat és a kínálat egyre csak növekszik. 
 

Mindenhol csak konfetti

Ez a léggömbtípus átlátszó latexből készül, amely csodásan mutatja a konfettit. A csomagolás már tartalmazza a színes konfettit, amit a léggömbbe szórunk még a felfújás előtt.

Megfelelő kombinációval stílusos léggömb dekorációt alkothatsz. Teljes mértékben helyettesítik a konfetti kilövőket is, ha pedig szétdurrannak egy kisebb konfetti eső következik, például esküvőkön.

Hagyományos méret a 12 hüvelykes, de a kicsi vagy óriás léggömböket is megtöltheted. Csak legyenek átlátszóak. Viszont ebben az esetben már nagyobb mennyiségű konfettivel kell számolni.


Forrás: mentalfloss.com
 

Konfetti

A konfetti színét és motívumát megválaszthatod. A konfettivel együtt kis papírdarabkán üzenetet is rakhatsz a lufiba és már kész is az eredeti ajándék szülinapra vagy évfordulóra. Használhatsz rózsaszirmokat vagy színes tollat esetleg pénzt az ünnepelt vagy az újdonsült házaspár számára. Biztosan nem felejtik el, kitől is kapták. :-)
Egyetlen akadályt a lufi kis nyílása vagy a fantáziád határai alkothatnak.


Forrás: kristimurphy.com


Forrás: sugarandcharm.com


Választhatsz az első születésnapra, szülinapi bulira, hercegnős partira, baby shower, esküvő vagy újévi ünnepségre előkészített csomagolásokból is.
 

Konfetti hatás

A gyártók még messzebbre is elmentek és gondoltak azokra is, akiknek nincs merszük konfettit szórni a lufiba, vagy nem tetszik nekik, ha nem tapadnak a léggömb falára. Létrehoztak egy alternatív megoldást – léggömböt nyomtatással, amely optikailag konfetti hatását kelti a lufi belsejében.


Forrás: mylittleday.com
 

Gender Reveal

Bizonyára hallottál már arról a külföldi trendről, amely nálunk még ugyan nem felkapott, de úgy fordíthatnánk, mint a születendő gyermek nemének ünnepélyes felfedése. Nagyon megható és egyben örömteli esemény, amikor is a leendő szülők közeli hozzátartozóik társaságában felfedik, hogy kislányuk vagy kisfiuk születik-e. Ez alkalomból ünnepséget rendeznek és a torta felszelését követően, füstgyertyával, konfettikilövővel vagy más ötletes módon feltárul a rózsaszín vagy kék szín. A kreatív párok esetleg fotók, videó által a szociális hálózaton keresztül közlik a hírt.

Manapság egyre inkább találkozhatunk léggömbpukkantással, amelyből kirepülnek az adott színű konfettik. Ilyen módon hozta a hírt a világ tudomására Kate Hudson a híres színésznő is Instagram profilján.
 

 

Léggömb dekor

A lufikat „ékesítheted“ szalagokkal, dekorokkal, amelyek szépen illenek egymáshoz. Ismételten válogathatsz a színes léggömb dekor kínálatunkból vagy saját dekorációt is készíthetsz rojtos girlandból illetve parti függönyből. Készítésükhöz szívesen szolgálunk útmutatóval a következő cikkünkben, amely már készülőben van.


Forrás: pinterest.com
 

Tanácsok befejezésül

1. Ne búslakodj, ha a konfetti nem tapad fel a léggömb falára úgy, ahogy az a képen látható. Próbáld a lufit megdörzsölni, amivel statikus környezet alakul ki és a konfetti így a lufi egész kerületére rátapad.

2. Több a konfetti a talajon, mint a lufiban? Vágd le egy műanyag flakon nyakát és használd tölcsérnek.