Hélium palack 90

 
 
 

HÉLIUMOT KERESEL KEDVEZŐ ÁRON? 

Van egy korlátozott kínálatunk alacsony áron. Az eldobható hélium palackkal egyszerűen felfújhatod a lufikat otthon. Jó szórakozás lesz és ha marad a palackban, akkor nyugodtan használhatod később.

 

Olvashatsz többet is a héliumról blogunkon, vagy lépj velünk kapcsolatba az info@partyspirit.hu e-mail címen és szívesen segítünk.

 
 

Hélium palack 90

előnyös csomagolás, 3 x eldobható hélium palack, kapacitása 90 db lufi 9" átmérővel, térfogat 0.42 m3 (420 liter) és 0.18 m3 (180 liter), egy palack méretei: 31 x 31 x 45.5 cm és 10 x 25 cm, súlya: 5.74 kg és 1.9 kg
Cikksz.:AMT90
Hozzáférhetőség
Raktáron: 18
Szállítási idő: Raktáron
Ár: 24.500 Ft

Leírás

Hogy töltsük meg helyesen a lufikat héliummal?

Egészen egyszerű. A lufi nyakát illessze a palack csőrére. Tartsa a lufit szorosan, hogy a gáz ne szökjön el. A csőr gyöngéd mozdításával oldalirányba megnyitja a biztonsági szelepet és a lufi elkezd töltődni héliummal.
Gyakorlati útmutatót a hélium palack otthoni használatához a következő videón talál (a videó angol nyelvű):  

 

 

Hogyan tároljuk a hélium palackokat?

Sokan kérdezték, hogy mi legyen a hélium palackokkal. Ha már elhasználta, akkor egyszerűen csak vigye el a legközelebbi hulladékgyűjtőbe.  Így Ön is tehet valamit környezetünk védelmében. Ha nem fogyott el a palack tartalma, nyugodtan hagyja a hélium palackot otthon és például fél év múlva is használhatja. A hélium nem szökik el a palackból. A hélium teljesen biztonságos gáz, mely nem kötődik más molekulákkal, így nem robbanásveszélyes. Mi is tárolunk pár tucat palackot otthon.

 

Hány léggömböt tudunk reálisan felfújni a hélium palackból?

Mondjuk meg őszintén, nem lesz az 50, de 30 sem. A gyártók 30, illetve 50 darabszámot adnak meg a 9 hüvelykes lufinál, míg a szokványos üzletekben, így nálunk is főleg 11" és 12"-es lufik vannak kínálatban. Bár úgy tűnik a különbség csak 2, illetve 3 hüvelyk, a felfújható lufik mennyiségére jelentős hatással van. A végeredmény tehát, a kis hélium palackból reálisan felfújhat úgy 14 szabványos méretű lufit, a nagyból pedig úgy 22 körül.

 

A léggömbök típusai

A felfújható lufik száma 30-as palackból

0,25m3  térfogattal

A felfújható lufik száma 50-es palackból

0,42m3  térfogattal

12“ latex léggömbök

14

22

11“ latex léggömbök

16

26

10“ latex léggömbök

20

40

9“ latex léggömbök

30

50

18“ standard fólia léggömbök

14

22

fólia Supershape léggömbök

4

7

86 cm-es számos fólia léggömbök

3-4

6

*a számok csak hozzávetőlegesek, függnek a külső tényezőktől és a hélium palack kezelésétől 

 

Hogyan kössük meg a léggömböket?

Ha már befektet a hélium lufikba, emelje ki a hatást azzal, hogy szalagot, esetleg nehezéket is vásárol a lufikhoz. Természetesen fonalhoz vagy háncshoz is erősíthetők, de a hatás nem lesz a megfelelő. A hélium lufikhoz való kiegészítők kínálatát megtalálja honlapunkon a Lufi kiegészítők kategóriában.

 

Akció!

Ha héliumot vásárol tőlünk, a lufi kiegészítőkre (kötözőszalagok, nehezékek....) 10% kedvezményt kap! Elég csak beírni a megjegyzésbe a megrendelés utolsó lépésében "10% kedvezmény lufi kiegészítőkre" és mi a 10% kedvezményt utólagosan leszámoljuk a lufi kiegészítők árából.