Hélium palack 20 + lufik

 
 
Parti termékek > Léggömbök > Hélium lufikba > Hélium palack 20 + lufik
 

HÉLIUMOT KERESEL KEDVEZŐ ÁRON? 

Van egy korlátozott kínálatunk alacsony áron. Az eldobható hélium palackkal egyszerűen felfújhatod a lufikat otthon. Jó szórakozás lesz és ha marad a palackban, akkor nyugodtan használhatod később.

 

Olvashatsz többet is a héliumról blogunkon, vagy lépj velünk kapcsolatba az info@partyspirit.hu e-mail címen és szívesen segítünk.

 
 

Hélium palack 20 + lufik

1csomagolás lufikkal, eldobható hélium palack + lufik, a palack kapacitása 20 db lufi 9" átmérővel, a palack méretei: 10 x 25 cm, súlya: 1,9 kg, térfogat 0,18 m3, (180 liter)
Cikksz.:AMT20B
Hozzáférhetőség
Raktáron: 22
Szállítási idő: Raktáron
Ár: 7.800 Ft

Leírás

A hélium palack használati utasítása

Nagyon egyszerű. Csavarja le a fenti biztonsági kupakot és a helyére az óramutató járásával egyező irányban tekerje fel a hélium töltéséhez szolgáló szelepet. A szelep karjának lenyomásával megnyílik a zár, elkezd áramlani a gáz és töltheti a lufikat.

 

Hogyan tároljuk a hélium palackokat?

 

Sokan kérdezték, hogy mi legyen a hélium palackokkal. Ha már elhasználta, akkor egyszerűen csak vigye el a legközelebbi hulladékgyűjtőbe.  Így Ön is tehet valamit környezetünk védelmében. Ha nem fogyott el a palack tartalma, nyugodtan hagyja a hélium palackot otthon és például fél év múlva is használhatja. A hélium nem szökik el a palackból. A hélium teljesen biztonságos gáz, mely nem kötődik más molekulákkal, így nem robbanásveszélyes. Mi is tárolunk pár tucat palackot otthon.

 

Hány léggömböt tudunk reálisan felfújni a hélium palackból?

Mondjuk meg őszintén, nem lesz az 50, de 20 sem. A gyártók 20, illetve 50 darabszámot adnak meg a 9 hüvelykes lufinál, míg a szokványos üzletekben, így nálunk is főleg 11" és 12"-es lufik vannak kínálatban. Bár úgy tűnik a különbség csak 2, illetve 3 hüvelyk, a felfújható lufik mennyiségére jelentős hatással van. A végeredmény tehát, a kis hélium palackból reálisan felfújhat úgy 8 szabványos méretű lufit, a nagyból pedig úgy 22 körül.

 

A léggömbök típusai

A felfújható lufik száma 20-as palackból

0,18m3  térfogattal

A felfújható lufik száma 50-es palackból

0,42m3  térfogattal

12“ latex léggömbök

8

22

11“ latex léggömbök

10

26

10“ latex léggömbök

14

40

9“ latex léggömbök

20

50

18“ standard fólia léggömbök

8

22

fólia Supershape léggömbök

2

7

86 cm-es számos fólia léggömbök

2

6

*a számok csak hozzávetőlegesek, függnek a külső tényezőktől és a hélium palack kezelésétől 

 

Hogyan kössük meg a léggömböket?

Ha már befektet a hélium lufikba, emelje ki a hatást azzal, hogy szalagot, esetleg nehezéket is vásárol a lufikhoz. Természetesen fonalhoz vagy háncshoz is erősíthetők, de a hatás nem lesz a megfelelő. A hélium lufikhoz való kiegészítők kínálatát megtalálja honlapunkon a Lufi kiegészítők kategóriában.

 

Akció!

Ha héliumot vásárol tőlünk, a lufi kiegészítőkre (kötözőszalagok, nehezékek....) 10% kedvezményt kap! Elég csak beírni a megjegyzésbe a megrendelés utolsó lépésében "10% kedvezmény lufi kiegészítőkre" és mi a 10% kedvezményt utólagosan leszámoljuk a lufi kiegészítők árából.