Kategóriák
 
 
 
Világító LED léggömbök - slide 1
 
 
 
 
Világító LED léggömbök

Újdonság a lufik világából  nálunk - világító léggömbök. Leteszteltük őket és az első benyomásunkat megosztjuk Önökkel.

Az, hogy a léggömbök ősidők óta lenyűgözik a gyerekeket, ismert dolog. A gravitáció törvényeit sértő, lebegő léggömbnek megvan a maga varázsa. De kiegészíteni fénnyel is, ez a közelmúltig megoldhatatlan problémát jelentett. Ugyanis bármilyen izzó valójában túlságosan nehéz volt a héliummal töltött léggömb számára. Szerencsére világítás terén előre lépett a fejlődés és a mai LED lámpák igényei az akkumulátort és méretet illetően minimálisak, így elférhetnek a léggömbben. 

A léggömb szerkezete 

első látásra eltér a klasszikus léggömbtől. Amint kinyitja a csomagolást látja, hogy a léggömbből valami „kilóg”.... Egy vékony papír csík, amely megakadályozza a LED lámpa és akkumulátor aktiválását. 

Egy további sajátosság, amelyet észre fog venni a léggömb hegesztése, ahol a LED lámpa van elhelyezve. Meglepő módon tökéletes a hegesztés és nincs levegőszivárgás. 

Hogy kell a LED léggömböt bekapcsolni? 

A fény aktiválása nagyon egyszerű, csak húzza ki a kis papír fület, miközben másik kézzel tartja a lufi csúcsát (lásd a képet). Javasoljuk ezt tenni felfújás előtt, így sokkal egyszerűbb. 

Tölthető-e héliummal a világító léggömb? 

A gyártó szerint, levegővel való töltéshez alkalmas, de bennünket nem hagyott nyugton és a már bekapcsolt lufit megtöltöttük héliummal. Mégiscsak, világító léggömb pálcán nem az igazi. Tehát megtöltöttük a lufit héliummal, miközben vigyáztunk, hogy ne töltsük túl, hogy a lufi falai ne legyenek túlterhelve. A léggömb lebegett és világított. Tehát, nincs akadálya, hogy Ön is felfújja héliummal.   

Mennyi ideig világít a LED léggömb? 

A LED lámpa, melyet teszteltünk több mint 24 óráig bírta, ami biztosan hosszabb idő, mint ahogy Ön tervezi használni a léggömböt. Azonban szükséges megjegyezni, hogy a vége felé a fény intenzitása lényegesen alacsonyabb volt, mint az elején. Összességében, ne várja, hogy léggömbökkel teremt megvilágítást. A LED lámpa tényleg nagyon pici. A brosúra képein látható gyönyörűen egyenletes fényű léggömbök a photoshope  ügyes grafikusának köszönhetőek. :-) 

Összefoglaló

Ha nem számít Önnek a magasabb ár és szeretni benyomást kelteni, akkor a világító LED léggömb az igazi. Azonban a magasba való üzenetküldéshez nincs szüksége LED léggömbökre, a szerencse lampion is elegendő, amely az égőnek köszönhetően éjszaka hosszabb ideig fénylik az égen. lásd:

A LED léggömbök érdekes használatát találtuk az interneten, mint ötletet kínáljuk fel Önöknek. 

glow sticks in balloons <3