Kategóriák
 
 
 
Valentin nap: Ajándékok utolsó pillanatban - slide 1
 
 
 
 
Valentin nap: Ajándékok utolsó pillanatban

Virágcsokrot, édes csokoládét vagy aranyos plüss macit minden hagyományos boltban kapsz bármikor. Mi van akkor, ha ezek a klasszikus ajándékok már untatnak és nincs időd kitalálni valami különlegeset? Vagy talán megfeledkeztél erről a kivételes napról?

Meríts ihletet gyors tippjeinkből:

 

1. Valentin napi léggömbök


A léggömböknek különleges varázsa van. Rajtuk keresztül ajándékozhatsz örömöt, gratulálhatsz, vagy elmondhatod, mi nyomja a szívedet. A kínálat igazán óriási. Szívecske alakú lufikkal kezdve, szerelmet valló léggömbökön át egészen a kedvelt love emotikonokig. Egy hatalmas luficsokor garantáltan wau-hatást fog kiváltani .

 


Forrás: myheartskipped.co.uk
 

2. Romantikus hangulatú este


Tervezz egy kellemes estét filmmel vagy jó vacsorával. A romantikus hangulat megteremtésében gyertyák és gyertya tasakok, szívecske dekorációk és konfetti is segítségedre lehet

 

Forrás: PartyDeco

 

3. Szív alakú szerencse lampionok


Legyen a szerelem örök. Ez is lehet egy kívánság, melyet a lampionnal együtt elküldesz. Lehet ennél valami romantikusabb, mint repülő szív alakú lampionok a sötét égbolton?

 

Forrás: wedbook.com

 

4. Édes ajándék betűzött felirattal


Szeretsz sütni, főzni? Rengeteg az olyan recept, ami egy órát sem vesz igénybe. Vagy fuss le és vásárolj valami készet és szeretteid kedvenc ételére alapozz. Egy romantikus betűzhető dekoráció pedig mindezt kiegészíti.

 

Forrás: PartyDeco

 

Ne feledd, hogy szeretteidnek bármi örömet szerez, amit szeretettel ajándékozol. Boldog Valentin napot!

 

A teljes kínálatot a Valentin nap kategóriában találod.