Kategóriák
 
 
 
Hogyan szórakoztatni a gyermekeket az ünnepség alatt - slide 1
 
 
 
 
Hogyan szórakoztatni a gyermekeket az ünnepség alatt

Biztosan ismerik. Az  ajándékok átadása és a sütemény fogyasztása után, van egy probléma, a gyerekek szórakoztatás egy partin. Néhány tipp és trükk itt van, hogy segítsen kitölteni a gyerekek idejét.

Többen is kérdezték már a gyerek látnivalókat, játékokat, melyek feldobják az ünnepségeket és lehetövé teszik, hogy a gyerekek a házban játszanak. Ezért néhány tipp és ötlet itt.  

 

Pinata - behozatala: Latin Amerikából és az USA- ból. Nálunk is fokozatosan a rajongók kérésére, de saját tapasztalatból is ajánljuk. A  Pinatakról más helyen irunk ......... Ezen a helyen szeretném felhivni a figyelmet a kinálatra, amely a raktáron van és folyamatosan bővitjük:

piňata býk  piňata jednorožec  piňata futbalová lopta  piňata dinosaurus

 

Másik módja annak, hogy hagyjuk a gyerekeket 'bolondozni', ha hagyjuk, hogy kiugrálják magukat. Ha nem akarja, hogy tönkre tegyék a drága matract az ágyon, próbálja ki az új Matrac lufit  kimondottan erre a célra. A lufinak vastagabb fala van. Elég ha felfujjuk a használati utasitás szerint. Aztán a paplan helyére tesszük és kész is van a trambulin. Vigyázat, a kisebb gyerekekre ügyelni kell, hogy véletlenül meg ne sérüljenek.

 

matracové balóny

 

Ne feletkezzünk meg a klaszikáról ... Mindannyiunkat lenyűgözte, hogy milyen gyorsan tudnak repülni a léggömbök. Ha a szobában való repüléshez csatlakoztatunk különbözö hangokat akkor az sokáig szórakoztató. Gyermekeink a rakéta léggömbbel napokig játszottak. Ezeket léggömböket kifejezetten úgy tervezték, hogy elengedése után a levegő áramlásával hangot ad ki. Nagyon szép színüek és hosszúkás alakúak. 1 csomagban 8 db található. Próbálja ki, és biztos nem fog csalódni.

 

raketové balóny

 

A végére hagytuk a társasjátékokat . A játék tartalmaz egy játéktáblát, 8 matricát, szemfedöt, és a játék tervet angol és francia nyelven. A játék egyszerű: minden játékos kap 1 matricát, és csukot szemmel  pontosan el kell helyezni a matricát a megszabott helyen. Győztes az a játékos, aki a legközelebb áll a célhoz. A játékot bonyolitani lehet csukott szemmel Kivánunk Önnek sok mókát és szórakozást.