Kategóriák
 
 
 
Parti iskola: A lufikhoz is szükség van kiegészítőkre - slide 1
 
 
 
 
Parti iskola: A lufikhoz is szükség van kiegészítőkre

Kiválasztottad kedvenc lufidat és most mi legyen vele? Valahová fel kell erősíteni, felfújni vagy egy közönséges lufit is szépségessé varázsolni. Ehhez különleges kiegészítőink vannak, ezeket nézzük meg közelebbről.

 

Szalagok, masnik, dekorok
 

A szalagok többfunkciós és nem drága kiegészítők. Megtalálhatók különböző méretekben és színekben, ennek köszönhetően a többi dekorációhoz hangolhatók. A díszítő funkció mellet segítenek a lufikat felerősíteni bárhová vagy bármihez. Fontos szerepük van a latex lufik lezárásánál is. Szalagok nélkül ne is fújd fel a lufit, főleg ha héliummal töltött, ugyanis egy-kettőre elrepülnek. 

Forrás: duncanvillebouncehouse.com


Lufi dekorok a legújabb találmányok partira. Ez a rojtos kiegészítő a léggömböknek különleges kinézetet biztosít. Ha nem szeretnél luficsokrot készíteni, egy léggömböt is feltűnővé tesz. A lufi alsó részéhez kell erősíteni és több színből is válogathatsz.

Forrás: handmadebyruthlovedbyjacob.co.uk

 

Levegő vagy hélium?
 

Ez a kérdés. Az előző cikkekben már írtunk arról, hogy milyen különbségek vannak a lufik és töltésük között. De hogy juttassuk a levegőt a lufiba? És hol szerezzünk héliumot?

A piacon rengeteg lufipumpa található különböző méretekben. Keskeny végződésüknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen bejut a levegő a lufiba. Te nem fulladsz ki a lufi fújásakor és a díszítés is elkészül egy-kettőre. Ha viszont vízi lufikat szeretnél tölteni, akkor feltétlenül ilyen lufikhoz való pumpát szerezz be.

Forrás: amscan-europe.com
 

A héliummal való töltés minden jó parti üzlet szolgáltatásai közé tartozik. Ha közeledben nincs ilyen üzlet, vagy szeretnél elszórakozni a lufik töltésével, akkor az eldobható hélium palack csak rád vár. Nagyon egyszerűen használható. Azonban gondold át, hogy mennyi és milyen méretű lufit szeretnél megtölteni és ennek alapján válaszd meg a palack méretét. Számolj azzal, hogy a gyártó ugyan feltünteti, hogy hány lufit tudsz felfújni, de ez csak egy megközelítőleges adat és csak a 9 hüvelykes lufikra érvényes.

Forrás: pegani.dk

 

A Hi-float egy átlátszó gél, amit a lufi belsejébe kell kenni. Segít megtartani minél tovább a héliumot. Ez azt jelenti, hogy a standard 12 óra helyett a latex lufi akár 2 hétig is lebegni fog.

 

Felerősítés
 

A hagyományos lufitartó pálcák elsősorban a mini fólia lufikhoz jönnek jól. Ezeknek nincs szükségük héliumra, hanem ahhoz hogy szépen egyenesen álljanak lufitartó pálcára kell erősíteni. A mini léggömbökhöz ezt automatikusan odacsomagoljuk. Természetesen a hagyományos latex lufikra is felerősíthető.

A standard méretű latex és fólia lufikhoz vásárolhatsz erősebb műanyag pálcát spirális alakú csészével. Ez biztosítja a lufi stabilitását.

Forrás: blog.mardigrasoutlet.com

 

A léggömbnehezék valójában egy rojtos színes fóliába csomagolt nehezék műanyag horoggal a lufikötöző szalagok felerősítéséhez. A díszítő funkció mellett a padlón tart több lufit egyszerre, vagy egy luficsokrot is. Egy léggömbnehezék úgy 15 darab standard 12 hüvelykes léggömböt tart meg.

Forrás: dhgate.com
 

Ha a lufikat különböző helyekre az ajtón vagy falon szeretnéd elhelyezni, akkor használd az átlátszó lufi tartót. A lufit átbújtatod a matrica nyílásán és a másik végével felragasztod a megválasztott helyre. Ezzel a segítséggel nem kell gondolkodnod, hogy milyen módon is tudnád a lufikat felerősíteni. A tartókkal kényelmesen készíthetsz léggömb dekorációt más segédeszközök nélkül.

Forrás: Unique

 

Megnézni a lufi kiegészítők kínálatát