Kategóriák
 
 
 
 
 
30. születésnap ünneplése - slide 1
 
 
 
 
30. születésnap ünneplése

A 30. születésnap az első kerek évforduló, amikor is kezd problémát jelenteni a gyertyák elhelyezése a tortán. Hogy készüljünk fel rá?

A 18. szülinap szervezése még a szülőkre hárult, a 20. születésnap pedig egy jó buli volt, amely nagy gyorsasággal zajlott. A 30. születésnapnál ez már egy kicsit mégis másképp van. Ezt már meg kell rendezni és meghívni a rokonokat. Az előkészítés egyáltalán nem kell, hogy stresszes legyen. Elég csak egy keveset előre tervezni és odafigyelni néhány jó tanácsra és ajánlásra ebben a cikkben. 
 

1. Tervezés és meghívók 
Legalább 3 héttel az ünnepség előtt készítse el a meghívókat. Itt már nem érvényes, hogy a legjobb bulik spontán módon jönnek létre. A barátoknak és barátnőknek (legalább is némelyiknek) már családja, gyerekei vannak, ezért célszerű, ha a meghívásról előre tudnak, ha nem másért, hogy elintézzék a gyerekek felügyeletét (ha az ünnepség csak a felnőttek számára lesz), és nem utolsó sorban, hogy legyen elegendő idejük ajándékot vásárolni,....ha egy jó üveg whisky nem az ünnepelt egyedüli kívánsága. :-) A parti meghívókat akár elektronikus úton is küldheti – megtalálja őket az interneten, vagy ha úgy gondolja, hogy a kézzel aláírt meghívó egy személyre szabott szöveggel még mindig többet jelent, akkor küldjön meghívókat papíron és borítékba kedves rokonainak. Ha már választott témát, tudassa előre a vendégekkel. Az évszaktól és a résztvevők összetételétől függően, van itt egy témakör lista, amelyek esetleg szóba jöhetnek és alkalmasak a 30-as partira: Hawaii parti, esetleg garden party. Ha az ünnepséget otthon, szűkebb körben rendezi, készíthet a vendégek részére ínyenc kínálatot bor és sajt témával.
 

2. Parti dekoráció 
Léggömbök és díszek 30-as számmal ma már magától értetődőek. Nem jelent problémát választani a parti díszek széles skálájából és a kiegészítők közül melyeken szám van, csak arra kell vigyázni, hogy a díszek színben egymáshoz hangolódjanak. A rózsaszín a hölgyek számára még mindig közkedvelt, a férfiak pedig különböző színeket cserélgetnek.  A parti dekorációkat rendelje meg legalább 1 héttel az ünnepség előtt, abban az esetben, ha héliummal töltött léggömböket is szeretne, rendeljen egyszer használatos hélium palackot is – a felfújásukat hagyja az utolsó napra.


3. Ajándékok 
A már lassan kötelező üveg bor vagy kiváló minőségű whisky mellé jó, ha egy nagyobb csoport megegyezés után egy értékesebb ajándékkal lepi meg az ünnepeltet. Tapasztaltból tudjuk, hogy ha valaki előre közli a kívánságát, az sokszor valóra is válik. Szokatlan ajándékot beszerezhetünk különböző ügynökségeken keresztül, ahol egész csomó izgalmas tevékenységet kínálnak a tandem ugrástól a Hummer ill. Ferrari-n való kocsikázásig, aki pedig még több adrenalint szeretne, annak repülés légballonnal vagy esetleg masszázsok számos fajtája áll a rendelkezésére. Az ilyen élmények ezen ügynökségek kötelező kínálatai közé tartoznak.


4. Műsor 
Viszonylag egyszerű tevékenység, amely ma a digitális fényképek korában nem vesz sok időt igénybe az ünnepelt fényképeiből készíteni egy slideshow-t, vagyis bemutatni, hogy telt el az idő. Őrült frizurák és öltözékek, váratlan és szokatlan helyzetek a fényképeken – mindez kiváló feltételeket teremt ahhoz, hogy ez a vetítés legyen az est fénypontja. Erősen ajánljuk.

Megnézni a 30. születésnapi kínálatot.